The Violin Player (2016)

Un violonist ambitios incearca sa isi gaseasca un job in industria muzicala din Mumbai. Isi petrece mare parte din timp acasa citind ziare in timp ce sotia sa pleaca zi...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-violin-player-2016/' addthis:title='The Violin Player (2016)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un violonist ambitios incearca sa isi gaseasca un job in industria muzicala din Mumbai. Isi petrece mare parte din timp acasa citind ziare in timp ce sotia sa pleaca zi de zi la munca. Pana si in momentele in care este solicitat sa cante acesta este extrem de obosit. Intr-o zi, in timp ce se intorcea acasa, un barbat misterios il abordeaza si ii cere sa ante la vioara pentru el. Violonistul nu are cum sa refuze o astfel de propunere si il urmeaza pe barbat la destinatia in care urmeaza sa cante.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.