The Way Way Back (2013)

Duncan este un baiat introvertit de 14 ani, cea mai mare parte a timpului petrecandu-si-o singur, izolat. Acesta isi petrece vacanta de vara alaturi de mama sa Pam si de...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-way-way-back-2013/' addthis:title='The Way Way Back (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Duncan este un baiat introvertit de 14 ani, cea mai mare parte a timpului petrecandu-si-o singur, izolat. Acesta isi petrece vacanta de vara alaturi de mama sa Pam si de iubitul acesteia, Trent, un barbat arogant. Deoarece are dificultati in a se integra, Duncan gaseste un prieten nesperat in persoana lui Owen, managerul unui parc acvatic. Datorita acestei prietenii ascunse si amuzante, Duncan incepe sa aiba incredere in propriile sale forte. Ajunge sa se indragosteasca de Susanna. Se pare ca si-a gasit in sfarsit locul in lume. Toate aceste intamplari fericite au loc intr-o singura vara pe care Duncan nu o va uita prea repede.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.