The Wolf of Wall Street – Lupul de pe Wall Street (2013)

Filmul este bazat pe evenimente reala, ce au avut loc la inceputul anior ’90. In anul 1987, tanarul Jordan Belfort infiinteaza o firma de brokeraj, castigand sume imense de bani....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-wolf-of-wall-street-lupul-de-pe-wall-street-2013/' addthis:title='The Wolf of Wall Street – Lupul de pe Wall Street (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul este bazat pe evenimente reala, ce au avut loc la inceputul anior ’90. In anul 1987, tanarul Jordan Belfort infiinteaza o firma de brokeraj, castigand sume imense de bani. Lacomia de putere, l-au determinat sa aleaga drumul fraudelor si al spalarii de bani. Consumul excesiv de alcool si de droguri, au inceput sa atraga atentia FBI-ului. Toate aceste actiuni ilegale l-au trimis pentru multi ani, in spatele gratiilor.
loading...  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.