The Wolverine (2013)

Incapabil sa uite moartea tragica a iubitei sale, Logan, cunoscut sub numele de Wolverine, duce o existenta singuratica. Amintirile legate de momentele cumplite din trecutul sau, il bantuie mereu. Logan,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-wolverine-2013/' addthis:title='The Wolverine (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Incapabil sa uite moartea tragica a iubitei sale, Logan, cunoscut sub numele de Wolverine, duce o existenta singuratica. Amintirile legate de momentele cumplite din trecutul sau, il bantuie mereu. Logan, merge sa-si viziteze vechiul prieten, in Japonia, caruia ii salvase viata in timpul bombardamentului din anul 1944. Aici este atras intr-o capcana si tot aici se indragosteste de nepoata prietenului sau, chiar daca aceasta este promisa altui barbat pentru casatorie. Violenta se dezlantuie in momentul in care trebuie sa-l infrunte pe Silver Samurai, mutantul cu abilitatea de a incarca obiecte cu un camp tahionic, capabil sa taie orice tip de aliaj, inclusiv admantiul din care oasele lui Wolverine sunt facute.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.