The Zero Theorem – Teorema Zero (2013)

Filmul spune povestea lui Qohen, un barbat emotiv, antisocial si anxios. Acesta s-a refugiat intr-o biserica si si-a petrecut intreaga viata in asteptarea unui apel telefonic menit sa ii schimbe...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/the-zero-theorem-teorema-zero-2013/' addthis:title='The Zero Theorem – Teorema Zero (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Filmul spune povestea lui Qohen, un barbat emotiv, antisocial si anxios. Acesta s-a refugiat intr-o biserica si si-a petrecut intreaga viata in asteptarea unui apel telefonic menit sa ii schimbe cursul existentei. Qohen lucreaza pentru o corporatie cunoscuta si intra in contact doar cu supraveghetorul sau Joby. Qohen se dedica trup si suflet proiectului care i-a fost incredintat: o ecuatie, The Zero Theorem, cu ajutorul careia sa demonstreze ca 0=100 si ca existenta este absolut inutila.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.