Postat in: Comedie | Drama | Sci-Fi

Michael Berg este fiul cel mic al cabalistilor Karen si Rav P.S. Berg, co-directorii Centrului International de Cabalistica. Michael predica peste tot in lume si locuieste impreuna cu sotia sa si cei trei copii in Los Angeles. Michael are in mainile sale un manuscris sacru. Confrom Cabalei, universul este in asa fel structurat incat fiecare saptamana corespunde unei energii spirituale diferite la care ne putem conecta. Misiunea lui Michael este aceea de a-i convinge pe oameni de influenta acestei discipline: arta, medicina, stiinta, literatura si multe altele.


loading...

Filme Asemanatoare:

5 comentarii la “The Zohar Secret (2015)”

 1. da'an says:

  Un film rusesc, asa ca sa stiti la ce sa va asteptati.
  Interesant, as putea spune daca nu ar fi un pic bizar.
  Uitati-va 15 minute si apoi hotarati singuri daca il mai vizionati sau nu.
  Mltumiri adminului.

 2. manawar says:

  aceasta capodopera nu este recomandata BABUINILOR. un film exceptional petru persoane care detin materie cenusie. chiar daca in aparenta pare a fi un film mediocru aveti rabdare si veti fi surprinsi ce substraturi subtile veti descoperi

 3. relu says:

  Un film care ar trebui vazut,dar cum a spus un antecomentator,nu e pt. babuini. Il recomand cu entuziasm tuturor care vor sa inteleaga putin mai mult decat ceea ce stiu despre ei insusi….

 4. reluu says:

  alt relu…va spune sa nu cadeti in plasa unor elitisti de doi bani…filmul are reurse medii, e anost si greu digerabil…cadrul final este edificator pentru limitele realizatorilor…te plimba chipurile prin timp..buna secventa romana…cu dialogul in latina..mi a adus aminte de serialul Maestrul si Margareta..greu de gasit dar memorabil {ce zici Admin{“!]…bref, daca nu gasiti filme rusesti consacrate, nume grele, ecranizari sau f cu mari investitii,samd, dati reject cu incredere. MULTUMESC ADMIN…sunteti o revelatie, v am descoperit recent.

 5. Laura says:

  Mi-a placut,ce este interesant este ca l=am vazut acum cand studiez kabbalah.Multumesc,

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *