This Is The End (2013)

In timpul unei petreceri, vine Apocalipsa. James Franco da o petrecere in cinstea noii case achizitionate. La acest eveniment se aduna o multime de prieteni. Gazda planuieste sa dea cea...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/this-is-the-end-2013/' addthis:title='This Is The End (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In timpul unei petreceri, vine Apocalipsa. James Franco da o petrecere in cinstea noii case achizitionate. La acest eveniment se aduna o multime de prieteni. Gazda planuieste sa dea cea mai tare petrecere de la Hollywood. Cu alte cuvinte, femei frumoase, bautura garla si, desigur, droguri. Nebunia incepe cand cratere imense de foc incep sa se deschida. Printre primii care cad in flacarile iadului se numara Rihanna, Paul Rudd si o multime de alte vedete. Intr-un Los Angeles devastat de Apocalipsa, singurul care poate sa supravietuiasca este James Franco. Acesta se baricadeaza impreuna cu prietenii sai in casa. Din casa ce seamana cu un buncar se aud zgomote ingrozitoare, animalele dau tarcoale casei. Chiar a venit sfarsitu?

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.