Thor: The Dark World (2013)

Thor: The Dark World continua aventurile lui Thor care lupta din nou pentru salvarea Universului si a celor 9 Regate de un inamic redutabil, mai vechi decat insusi Universul. O...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/thor-the-dark-world-2013/' addthis:title='Thor: The Dark World (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Thor: The Dark World continua aventurile lui Thor care lupta din nou pentru salvarea Universului si a celor 9 Regate de un inamic redutabil, mai vechi decat insusi Universul. O rasa veche, condusa de Malekith vrea sa scufunde Universul in intuneric. Avand dificila misiune de a elimina un inamic caruia nici macar Odin si Asgardul nu-i poate face fata, Thor se imbarca in cea mai periculoasa aventura de pana acum, aventura in care o va regasi pe Jane Foster si in care va trebui sa faca o multime de sacrificii pentru salvarea Universului si a umanitatii.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.