Tokarev – Furia (2014)

Paul Maguire, la 17 ani de la renuntarea la activitatile criminale care l-au consacrat, pare un individ linistit. Are o firma de constructii, o sotie frumoasa si o fiica. Lucrurile...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/tokarev-furia-2014/' addthis:title='Tokarev – Furia (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Paul Maguire, la 17 ani de la renuntarea la activitatile criminale care l-au consacrat, pare un individ linistit. Are o firma de constructii, o sotie frumoasa si o fiica. Lucrurile se complica in momentul in care fiica lui Paul este rapita. Paul incepe sa caute in trecutul sau tulburat motivul rapirii fiicei sale. Isi reuneste vechii camarazi si porneste un razboi impotriva infractorilor. Gaseste si motivul disparitiei fiicei sale: in urma cu 17 ani, Paul si cei doi camarazi ai sai au furat o suma importanta de bani de la un mafiot rus.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.