Tom yum goong 2 (2013)

Kham a trait toata viata, alaturi familia sa, intr-un sat mic din Thailanda. Acesta incearca sa duca o viata normala, in ciuda posibilitatilor limitate. Un grup de negustori de animale,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/tom-yum-goong-2-2013/' addthis:title='Tom yum goong 2 (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Kham a trait toata viata, alaturi familia sa, intr-un sat mic din Thailanda. Acesta incearca sa duca o viata normala, in ciuda posibilitatilor limitate. Un grup de negustori de animale, ii fac o oferta pentru a cumpara elefantul lui Kham, insa acesta din urma refuza sa vanda singurul ajutor al sau si pe care il considera un frate mai mic. Nenorocirea vine atunci cand elefantul este furat si vandut ilegal in Australia. Kham este nevoit sa faca fata unei grupari criminale si sa fac apel la abilitatile sale pentru salvarea elefantului.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.