Tracks – Aventura in Desert (2013)

Din dorinta de a scapa de monotonia de la oras si pentru a-si mai pansa putin ranile din copilarie, Robyn Davidson face o calatorie de 2700km de-a lungul desertului australian...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/tracks-aventura-in-desert-2013/' addthis:title='Tracks – Aventura in Desert (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Din dorinta de a scapa de monotonia de la oras si pentru a-si mai pansa putin ranile din copilarie, Robyn Davidson face o calatorie de 2700km de-a lungul desertului australian insotita fiind doar de cainele sau si de cele patru camile. Pentru a-si atinge scopul, Robyn accepta propunerea facuta de National Geographic. Tanara femeie in cautare de liniste si singuratate trebuie sa indure incursiunile periodice ale fotografului Rick Smolan, insarcinat cu imortalizarea parcursului sau. Confruntata cu natura dar si cu ea insasi, Robyn va pune la indoiala toate motivatiile care au determinat-o sa faca o astfel de calatorie.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.