Traffic Department (2014)

Sergentul Krol este un politist arogant care are o aventura cu partenera sa Mary. Cand Krol isi prinde sotia vorbind cu amantul, lumea lui Krol incepe sa se darame incetul...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/traffic-department-2014/' addthis:title='Traffic Department (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Sergentul Krol este un politist arogant care are o aventura cu partenera sa Mary. Cand Krol isi prinde sotia vorbind cu amantul, lumea lui Krol incepe sa se darame incetul cu incetul. Dupa o noapte stropita cu alcool alaturi de colegii sai poltisti, Krol se trezeste acuzat de uciderea colegului sau, sergentul Lisowski. Este arestat dar reuseste sa fuga punand la cale un plan pentru a-si demonstra nevinovatia. Pe masura ce Krol reconstruieste evenimentele, isi da seama ca superiorii sai au acoperit o multime de infractiuni comise de politicieni cunoscuti dar si de colegii sai din politie.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.