Trainwreck – O tipa dezastru (2015)

Din cauza tatalui ei, care era un infidel convins ce s-a despartit de mama ei din cauza numeroaselor relatii din afara casniciei, Amy ajunge sa creada ca monogamia nu exista....<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/trainwreck-o-tipa-dezastru-2015/' addthis:title='Trainwreck – O tipa dezastru (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Din cauza tatalui ei, care era un infidel convins ce s-a despartit de mama ei din cauza numeroaselor relatii din afara casniciei, Amy ajunge sa creada ca monogamia nu exista. Ajunsa la maturitate, evita sa aiba relatii de prea lunga durata sau sa se implice afectiv in vreuna, preferand o viata frivola si fara complicatii. Insa in timp ce scria un articol despre Aaron Conners, un medic sportiv aflat in plina ascensiune, fermecator si rafinat, Amy incepe sa se indragosteasca treptat de el si este nevoita sa isi infrunte propriile temeri. Ba chiar incepe sa se intrebe daca nu cumva cei din jur au dreptate, iar o dragoste care poate dura o viata exista cu adevarat si i s-ar putea intampla chiar ei.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.