Triple 9: Codul strazii (2016)

Un grup de politisti corupti se asociaza cu cei mai periculosi infractori si dau cele mai indraznete jafuri. Cu mafia rusa pe urmele sale si viata fiicei sale in pericol...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/triple-9-codul-strazii-2016/' addthis:title='Triple 9: Codul strazii (2016)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un grup de politisti corupti se asociaza cu cei mai periculosi infractori si dau cele mai indraznete jafuri. Cu mafia rusa pe urmele sale si viata fiicei sale in pericol de moarte, politistul corupt Michael Atwood nu are de ales, trebuie sa isi reuneasca echipa obisnuita pentru a da una din cele mai mari lovituri de pana acum. Pentru a face o diversiune, un complice are misiunea de a-l asasina pe Chris, un tanar politist idealist al carei familii este cunoscuta si respectata in oras. Un plan complex ce are nevoie de timp pentru a fi materializat… la cea mai mica greseala lucrurile pot degenera.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.