True Story (2015)

Christian Longo este arestat dupa ce sotia si copiii ii sunt gasiti asasinati. Barbatul pretinde ca e Michael Finkel, insa adevaratul Finkel, un ziarist de succes al cotidianului New York...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/true-story-2015/' addthis:title='True Story (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Christian Longo este arestat dupa ce sotia si copiii ii sunt gasiti asasinati. Barbatul pretinde ca e Michael Finkel, insa adevaratul Finkel, un ziarist de succes al cotidianului New York Times, tocmai era concediat in urma publicarii unui articol contrafacut. Intrigat ca Longo si-a asumat identitatea lui, merge sa-l viziteze la inchisoare, sperand sa scrie un articol traznet care sa-l readuca pe culmile succesului. Longo se declara fascinat de felul in care scrie Finkel si accepta sa-i povesteasca versiunea lui asupra crimelor de care este acuzat, in schimbul unor ponturi de scriere jurnalistica. Cei doi corespondeaza timp de cateva luni, iar Finkel incepe sa se indoiasca de vinovatia lui Longo, urmand ca dupa mai multe rasturnari de situatie sa fie in sfarsit revelat adevarul.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.