Turbo (2013)

Existenta unui melc este un lung fluviu linistit. Intre plimbarile prin gradina, mancarea rosiilor din aceasta si relaxare, zilele trec fara vreun eveniment neobisnuit. Cu toate acestea, Turbo vrea mai...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/turbo-2013/' addthis:title='Turbo (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Existenta unui melc este un lung fluviu linistit. Intre plimbarile prin gradina, mancarea rosiilor din aceasta si relaxare, zilele trec fara vreun eveniment neobisnuit. Cu toate acestea, Turbo vrea mai mult. Viseaza sa participe la curse de masini, la fel ca idolul sau, Guy Gagne, la cea mai celebra dintre acestea, cursa Indy 500. Exasperat de conditia speciei sale, decide ca a venit vremea sa schimbe ceva. Dar, intr-o zi, melcul indecis este expus la puternicul gaz emis de o masina sport care ii modifica constitutia interna permitandu-i sa atinga cea mai mare viteza si sa participe la cursa mult visata.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.