Ucenicul lui Avicenna (2014)

Un tanar curios, pe numele sau Rob Cole, se aventureaza intr-o calatorie in Persia. Aici, un vindecator extrem de cunoscut, Avicenna, barbat ce a vindecat o multime de boli, deschide...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/ucenicul-lui-avicenna-2014/' addthis:title='Ucenicul lui Avicenna (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un tanar curios, pe numele sau Rob Cole, se aventureaza intr-o calatorie in Persia. Aici, un vindecator extrem de cunoscut, Avicenna, barbat ce a vindecat o multime de boli, deschide o madrassa – o scoala pentru cei care vor sa studieze Medicina. Rob este nevoit sa se dea drept evreu pentru a nu fi ucis, deoarece crestinii nu sunt bine vazuti in Persia. Rob devine rapid preferatul lui Avicenna si isi gaseste tocmai aici, atat de departe de casa, dragostea adevarata. Tot aici, Rob descopera ca are un har deosebit care il va ajuta sa faca o multime de fapte bune.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.