Ultimele zile de Vara (2013)

Viata tanarului Henry nu mai este la fel dupa plecarea tatalui sau. Adele, mama adolescentului, nu isi mai poate reveni din soc: s-a izolat in casa. La magazinul in care...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/ultimele-zile-de-vara-2013/' addthis:title='Ultimele zile de Vara (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Viata tanarului Henry nu mai este la fel dupa plecarea tatalui sau. Adele, mama adolescentului, nu isi mai poate reveni din soc: s-a izolat in casa. La magazinul in care Adele si fiul sau, au obiceiul sa isi faca cumparaturile acestia dau peste Frank, un detinut ce tocmai a evadat din inchisoarea in care trebuie sa ispaseasca o condamnare de 18 ani pentru crima. Urmarit de politie, acesta ii ia ostatici pe cei doi si le cere sa il duca la ei acasa. Incetul cu incetul, Frank devine un model patern pentru Henry iar Adele incepe sa se indragosteasca.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.