Ultimii Cinci Ani in Cantec (2014)

Cathy este o cantareata din New Jersey ambitioasa si optimista care viseaza sa aiba o cariera de succes. Cand il intalneste pe Jamie, un scriitor romantic, intre cei doi se...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/ultimii-cinci-ani-in-cantec-2014/' addthis:title='Ultimii Cinci Ani in Cantec (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Cathy este o cantareata din New Jersey ambitioasa si optimista care viseaza sa aiba o cariera de succes. Cand il intalneste pe Jamie, un scriitor romantic, intre cei doi se infiripa o frumoasa poveste de dragoste. La scurt timp de la casatorie, cariera lui Jamie incepe sa aiba de suferit. Chiar daca Cathy il sprijina in tot ce face, Jamie simte ca ii lipseste ceva. Problemele dintre el si Cathy sunt din ce in ce mai mari, ajung sa se desparta. Acum, fiecare din ei isi spune, prin intermediu cantecului, propria sa versiune in legatura cu relatia si despartirea dintre ei.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.