Ultimul Diamant (2014)

Julia este o experta in diamante care se pregateste sa scoata la vanzare Florentinul, o piatra extrem de valoroasa care apartine familiei sale. Specialistii ii spun ca daca nu reuseste...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/ultimul-diamant-2014/' addthis:title='Ultimul Diamant (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Julia este o experta in diamante care se pregateste sa scoata la vanzare Florentinul, o piatra extrem de valoroasa care apartine familiei sale. Specialistii ii spun ca daca nu reuseste sa primeasca pe piatra cel putin 40 de milioane de dolari, afacerea este sortita esecului. Neexperimentata, Julia apeleaza la Simon pentru a se ocupa de securitate, cu scopul de a evita un eventual jaf. Tanara cade in mrejele lui Simon care planuieste furtul diamantului pretios. Simon realizeaza ca s-a indragostit cu adevarat de Julia. Va reusi sa isi duca planul la bun sfarsit?


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.