Unfinished Business (2015)

Trei asociati americani calatoresc in Europa pentru a incheia cea mai importanta afacere din viata lor. Numai ca in luna octombrie e plin de turisti la Berlin, iar Dan, Tim...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/unfinished-business-2015/' addthis:title='Unfinished Business (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Trei asociati americani calatoresc in Europa pentru a incheia cea mai importanta afacere din viata lor. Numai ca in luna octombrie e plin de turisti la Berlin, iar Dan, Tim si Mike sunt nevoiti sa se cazeze in vitrinele unei expozitii cu public. Insa mai bizara decat cazarea va fi participarea lor la un eveniment de proportii colosale al fetisurilor sexuale si la un summit economic global. Cand sunt confundati cu protestatarii din fata cladirii in care trebuiau sa isi prezinte propunerea de afaceri, cei trei infrunta chiar si fortele de ordine pentru a reusi sa fie prezenti la intalnire, chiar daca asta inseamna sa suporte efectul gazelor lacrimogene. Fiecare dintre ei are propria motivatie, iar de reusita afacerii depind o multime de lucruri importante din viata lor.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.