Postat in: Actiune

Actiunea filmului are loc in Hokkaido, in anul 1890. Jubei, un fost samurai a renuntat la sabie in incercarea de a duce o viata linistita de fermier alaturi de fiul sau. In Washiro, doi fosti samurai au agresat o prostituata. Sefa bordelului a pus o recompensa pe capul lor. Prietenul lui Jubei, Kingo Baba vine la acesta sa il convinga sa il ajute sa puna mana pe recompensa. Cu mult timp in urma, Jubei a jurat in fata mormantului sotiei sale ca nu va mai pune mana pe sabie. Dar, din cauza saraciei, Jubei este nevoit sa accepte sa devina vanator de recompense.


loading...

Filme Asemanatoare:

2 comentarii la “Unforgiven – Necrutatorul (2014)”

  1. Filmaretul says:

    Remake al peliculei regizate de Clint Eastwood, laureata cu Oscar in 1992, insa adaptata istoric in Japonia, oarecum in oglinda fata de adaptarile celebre americane de la filmele lui Akira Kurosawa (Seven Samurai – The Magnificent Seven si Yojimbo – A Fistful of Dollars), filmul urmeaza fidel storyline-ul de la pelicula originala fiind bine regizat si jucat convingator, mai ales de Ken Watanabe, demn urmas al lui Toshiro Mifune. Merita vazut!

  2. Darien says:

    Un film bun. In general..nu prea am ce aprecia la filmele produse in Asia,sau,poate nu ii intelegem noi…nu gustam ce le place lor..The japs made an excception. Sometimes..!

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *