Urma Scapa Turma (2014)

Lasitatea de care da Albert dovada in timpul unui schimb de focuri o determina pe iubita acestuia sa il paraseasca pentru un alt barbat. O tanara femeie misterioasa ajunge in...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/urma-scapa-turma-2014/' addthis:title='Urma Scapa Turma (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Lasitatea de care da Albert dovada in timpul unui schimb de focuri o determina pe iubita acestuia sa il paraseasca pentru un alt barbat. O tanara femeie misterioasa ajunge in oras si il ajuta pe bietul Albert sa fie mai curajos, un barbat adevarat. Intre cei doi aliati se infiripa o idila. Insa, tanara femeie este casatorita, sotul acesteia, un criminal periculos, afla de aceasta idila, avand o singura idee in cap: sa se razbune. Va avea Albert curajul necesar sa-l infrunte pe acest bandit cat se poate de periculos?


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.