Vendetta (2013)

Jimmy este un militar super antrenat ce si-a servit tara in razboiul din Afghanistan. In drum spre casa, este anuntat ca parintii sai au fost ucisi miseleste de o grupare...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/vendetta-2013/' addthis:title='Vendetta (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Jimmy este un militar super antrenat ce si-a servit tara in razboiul din Afghanistan. In drum spre casa, este anuntat ca parintii sai au fost ucisi miseleste de o grupare de gangsteri. Jura ca isi va razbuna parintii. Reuseste sa dea rapid de urma leaderului gruparii, Osei, cel care a comandat crimele. Il ucide. Un politist local se afla pe urmele lui Jimmy, sperand ca, daca il va prinde, va obtine promovarea mult visata. Este sfatuit sa renunte la idee de fostul comandant al lui Jimmy, singurul care stie de ce este Jimmy capabil.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.