Postat in: Aventura | Fantezie | Mister

Un cartograf britanic, pe nume Jonathan Greene, intreprinde o expeditie in Orientul Mijlociu, traverseaza Muntii Carpati, trece prin Transilvania si ajunge intr-un catun retras din Ucraina. Locuitorii acestui catun arata diferit fata de oamenii pe care Jonathan i-a intalnit in numeroasele sale expeditii. Acestia au decis sa se izoleze de restul lumii printr-un sant adanc fiind ferm convinsi ca acesta ii protejeaza de absolut toate spiritele malefice. Jonathan aude pentru prima data povestea unei creaturi inspaimantatoare, cunoscuta ca si Viy, privirea acestuia strapungand sufletul oamenilor. Jonathan vrea sa se convinga singur daca povestea este o simpla legenda sau pura realitate.


loading...Filme Asemanatoare:

2 comentarii la “Viy (2013)”

  1. Alexandru says:

    Un frumos film rusesc. Calitate excelentă, iar povestea e super. Dacă știam că e așa îl vizionam de mult. Dă clic pe Watch video și așteaptă să se încarce 5 minute.

  2. mariana says:

    Un film excelent, foarte frumos realizat, surprinzator pentru un film rusesc, l-am vizionat de doua ori si-mi place sa-l revad. Astazi nu l-am putut viziona, a fost sters. Imi pare rau. Il recomand.

Spune-ti parerea ta despre film:

Your email address will not be published. Required fields are marked *