Viy (2013)

Un cartograf britanic, pe nume Jonathan Greene, intreprinde o expeditie in Orientul Mijlociu, traverseaza Muntii Carpati, trece prin Transilvania si ajunge intr-un catun retras din Ucraina. Locuitorii acestui catun arata...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/viy-2013/' addthis:title='Viy (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un cartograf britanic, pe nume Jonathan Greene, intreprinde o expeditie in Orientul Mijlociu, traverseaza Muntii Carpati, trece prin Transilvania si ajunge intr-un catun retras din Ucraina. Locuitorii acestui catun arata diferit fata de oamenii pe care Jonathan i-a intalnit in numeroasele sale expeditii. Acestia au decis sa se izoleze de restul lumii printr-un sant adanc fiind ferm convinsi ca acesta ii protejeaza de absolut toate spiritele malefice. Jonathan aude pentru prima data povestea unei creaturi inspaimantatoare, cunoscuta ca si Viy, privirea acestuia strapungand sufletul oamenilor. Jonathan vrea sa se convinga singur daca povestea este o simpla legenda sau pura realitate.
loading...  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.