War Story – Poveste de Razboi (2014)

Fotografa Lee se refugiaza intr-un hotel din Sicilia, traumatizata fiind de ceea ce a vazut in zona de razboi araba. Isi petrece zilele izolata in hotel amintindu-si ororile la care...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/war-story-poveste-de-razboi-2014/' addthis:title='War Story – Poveste de Razboi (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Fotografa Lee se refugiaza intr-un hotel din Sicilia, traumatizata fiind de ceea ce a vazut in zona de razboi araba. Isi petrece zilele izolata in hotel amintindu-si ororile la care a fost supusa in Libia. Cand decide intr-un final sa iasa din camera de hotel, Lee da peste un centru de detentie plin de musulmani. Cand incearca sa ii fotografieze, Lee o observa pe o tanara libaneza, Hafsia, pe care este convinsa ca a mai fotografiat-o in circumstante tragice. Cele doua femei se imprietenesc rapid, Lee fiind decisa sa o ajute sa ajunga in Franta.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.