Welcome To The Jungle (2013)

Chris este un barbat putin cam apatic care nu indrazneste sa ia atitudine in fata colegului sau Phil care il umileste zi de zi la locul de munca. In plus,...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/welcome-to-the-jungle-2013/' addthis:title='Welcome To The Jungle (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Chris este un barbat putin cam apatic care nu indrazneste sa ia atitudine in fata colegului sau Phil care il umileste zi de zi la locul de munca. In plus, acesta ii fura toate ideile bune. Chris este indragostit de Lisa dar nu are curajul s-o invite in oras. Singurul sau prieten, Jared, ii reproseaza faptul ca este mult prea moale. Intreaga echipa urmeaza sa participe la un seminar ce va avea loc in jungla. Dupa ce conducatorul seminarului este atacat de un tigru, Chris si colegii sai se trezesc izolati pe o insula tropicala, asteptand sa fie salvati. Chris, avand unele cunostinte de cercetas, preia comanda, avand ocazia sa le demonstreze tuturor ca nu este chiar atat de fricos.
loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.