When the Game Stands Tall – Joc la Inaltime (2014)

Inca de la infiintarea sa, in 1965, la scoala De La Salle High School din California, echipa de fotbal Spartanii a avut parte doar de infrangeri. Asta pana la sosirea...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/when-the-game-stands-tall-joc-la-inaltime-2014/' addthis:title='When the Game Stands Tall – Joc la Inaltime (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Inca de la infiintarea sa, in 1965, la scoala De La Salle High School din California, echipa de fotbal Spartanii a avut parte doar de infrangeri. Asta pana la sosirea lui Bob Ladouceur in 1979, pe post de antrenor. Datorita lui, echipa a avut parte de un numar record de victorii, 150. Solidaritatea Spartanilor este pusa la grea incercare cand o afectiune cardiaca il obliga pe antrenor sa se retraga inainte de inceperea sezonului. Datorita unei vointe de fier, Bob revine la carma echipei mai devreme decat s-ar fi asteptat. De data aceasta, jucatorii sai sunt cei care ii vor oferi o lectie de viata.

loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.