White House Down (2013)

John Cale, un politist a avut un vis mare: acela de a se angaja in cadrul Serviciilor Secrete, in faimoasa echipa care era responsabila cu protectia lui James Sawyer, presedintele...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/white-house-down-2013/' addthis:title='White House Down (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

John Cale, un politist a avut un vis mare: acela de a se angaja in cadrul Serviciilor Secrete, in faimoasa echipa care era responsabila cu protectia lui James Sawyer, presedintele Americii. Are loc o rasturnare de situatie in momentul in care fiica lui vine in vizita la Casa Alba. Exact in momentul turului de vizita, Casa Alba este atacata de un grup de paramilitari inarmati pana in dinti. Guvernul Statelor Unite intra in prolaps, in jur totul se sfarma si explodeaza. In plus, termenul limita dat de teroristi este pe cale sa exprire. Cale este singurul capabil sa-si salveze fiica, tara si presedintele.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.