Who Am I – No System Is Safe (2014)

Benjamin este un hacker priceput, decis sa isi faca un nume in lumea virtuala. Se alatura unui grup format din trei hackeri. Pentru a le atrage atentia, Benjamin ataca sistemul...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/who-am-i-no-system-is-safe-2014/' addthis:title='Who Am I – No System Is Safe (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Benjamin este un hacker priceput, decis sa isi faca un nume in lumea virtuala. Se alatura unui grup format din trei hackeri. Pentru a le atrage atentia, Benjamin ataca sistemul autoritatilor germane. Impreuna cu Max, Stephan si Paul, Benjamin formeaza un grup pe care l-au botezat CLAY. Pentru prima data in viata, Benjamin simte ca este util, devine atragator in ochii lui Marie, tanara de care este indragostit. Benjamin si grupul sau incep sa fie investigati de Serviciul Secret German si de Europol. Cu Hanne Lindberg, investigatoarea principala a Europol pe urmele sale, Benjamin incepe sa realizeze in ce situatie complicata a intrat si ca a devenit cel mai cautat hacker din lume.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.