Wicked Blood (2014)

Doua surori orfane sunt nevoite sa se descurce singure dupa moartea parintilor. Sora mai mica, Hannah, isi petrece majoritatea timpului alaturi de unul din unchii sai, Donny. Amber lucreaza la...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/wicked-blood-2014/' addthis:title='Wicked Blood (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Doua surori orfane sunt nevoite sa se descurce singure dupa moartea parintilor. Sora mai mica, Hannah, isi petrece majoritatea timpului alaturi de unul din unchii sai, Donny. Amber lucreaza la o cafenea. Unchiul lor Donny este un dependent de droguri care locuieste intr-o rulota. Cei trei iau cateodata cina la unchiul Frank. Acesta din urma este implicat in traficul de droguri. Hannah, din dorinta de a castiga bani, ii cere unchiului sau Frank sa ii gaseasca o slujba. Drept urmare, Hannah intra si ea in afacerile ilegale fara ca Amber sau unchiul Donny sa stie acest lucru. Dupa un timp, Hannah incepe sa aiba remuscari insa nu stie cum sa iasa in lumea periculoasa in care a intrat de bunavoie.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.