Wild Card (2015)

Noaptea se anunta a fi una extrem de agitata pentru Nick Wild, un fost puscas marin, dependent de jocurile de noroc. Momentan lucreaza ca garda de corp pentru bogatasii din...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/wild-card-2015/' addthis:title='Wild Card (2015)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Noaptea se anunta a fi una extrem de agitata pentru Nick Wild, un fost puscas marin, dependent de jocurile de noroc. Momentan lucreaza ca garda de corp pentru bogatasii din Las Vegas insa, din cauza jocurilor de noroc, a acumulat datorii de cateva milioane de dolari. Cand afla ca fosta sa iubita Holly a fost batuta cu o violenta iesita din comun, Nick este decis sa se razbune, sa ii gaseasca pe cei vinovati. In timpul anchetei, Nick descopera ca autorul acestor violente este nimeni altul decat Danny DeMarco, un mafiot extrem de periculos.


loading...
  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.