World War Z (2013)

Un virus mortal se raspandeste cu repeziciune pe toata suprafata Pamantului, transformandu-i pe oameni in zombii. Cei care au ramas in viata sunt in pericol si cauta cu disperare, o...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/world-war-z-2013/' addthis:title='World War Z (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Un virus mortal se raspandeste cu repeziciune pe toata suprafata Pamantului, transformandu-i pe oameni in zombii. Cei care au ramas in viata sunt in pericol si cauta cu disperare, o solutie de a scapa de haos. Jerry Lane, un angajat al ONU, este in incercarea de a gasii un antidot care sa opreasca aceasta infectie, insa pentru asta va trebui sa-si puna la adapost familia si sa inceapa o lupta grea, impotriva celor muribunzi, care sunt inzestrati cu o putere si o agresiune nemaintalnita.

loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.