Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon (2013)

Evenimentele din film au loc in anul 665, in China, in timpul imperiului Tang. Atunci cand imperiul rival Pu Yo trece granita, imparateasa Wu, trimite o flota pe mare, pentru...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/young-detective-dee-rise-of-the-sea-dragon-2013/' addthis:title='Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Evenimentele din film au loc in anul 665, in China, in timpul imperiului Tang. Atunci cand imperiul rival Pu Yo trece granita, imparateasa Wu, trimite o flota pe mare, pentru a-si spulbera inamicul. In apele marii linistite, ceva bizar se intampla si intreaga flota dispare intr-un mod misterios. Zvonuri ca Dragonului Marii a distrus flota si ca este insetat de sange, aduce panica in randul oamenilor. Pentru a deslusi misterul, imparateasa il insarcineaza pe tanarul detectiv Dee, sa afle adevarul despre cele intamplate.


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.