Young Ones (2014)

Intr-un viitor apocaliptic apa a devenit o resursa rara, provocand o multime de conflicte intre supravituitori. In acest climat ostil Ernest Holm locuieste impreuna cu Jerome fiul sau si cu...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/young-ones-2014/' addthis:title='Young Ones (2014)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Intr-un viitor apocaliptic apa a devenit o resursa rara, provocand o multime de conflicte intre supravituitori. In acest climat ostil Ernest Holm locuieste impreuna cu Jerome fiul sau si cu Mary, fiica sa cu care nu este in relatii bune. Ernest incearca din rasputeri sa isi protejeze familia de hoti si spera ca intr-o buna zi pamanturile vor deveni din nou fertile. Asta spera si Flem Lever, iubitul lui Mary care are o singura idee in cap: sa puna mana cat mai repede pe pamanturile lui Ernest, oricare ar fi pretul.


loading...


  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.