You’re Next (2013)

In timpul unei reuniuni, familia Davidson este atacata de un grup infricosator de psihopati, unii mai sadici decat altii. Baricadati in casa lor de vacanta, intr-o regiune izolata, acestia nu...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style" addthis:url='http://www.filmehdonline.org/youre-next-2013/' addthis:title='You’re Next (2013)' ><a class="addthis_button_facebook_like"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_pinterest_pinit"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

In timpul unei reuniuni, familia Davidson este atacata de un grup infricosator de psihopati, unii mai sadici decat altii. Baricadati in casa lor de vacanta, intr-o regiune izolata, acestia nu au alta solutie decat sa se bazeze unii pe altii si sa infrunte aceasta gasca de dezechilibrati. Se pare ca salvarea lor poarta numele de Erin care se dovedeste a fi plina de surprize…Va reusi sa scape familia Davdison din mainile acestor criminali sadici?


loading...

  • About taste

    Cele mai tari si cele mai noi filme ce apar pe net le vei gasii doar aici, subtitrate si cu o claritate mult peste asteptari.